Miten voin auttaa?

"90 prosenttia suomalaisista älypuhelinten käyttäjistä on etsinyt paikallista tietoa ja 87 prosenttia on ryhtynyt toimiin tämän tiedon seurauksena: ottanut yhteyttä yritykseen, käynyt yrityksessä, kertonut asiasta muille tai tehnyt ostoksen."

- Lähde & suora lainaus: http://googlefipress.blogspot.fi/2012/05/onko-suomi-edellakavija.html

 

Tarjoan räätälöityjä sähköisen ja painetun median palveluja. Voin suunnitella, toteuttaa ja ylläpitää www-sivustosi, ja auttaa sinua muutenkin digitaalisessa markkinoinnissa. Voin suunnitella toiveittesi mukaisen, kattavan ulkoasun yrityksellesi, tai suunnitella/toteuttaa yksittäisen osan, esimerkiksi logon, käyntikortin tai mainoksen.

Teen myös toimeksiantoja alihankintana alan yrityksille.

web-palvelut

WWW-sivustot

Tarvitsetko nopeasti yrityksesi yhteystiedot nettiin? Onko tarkoituksesi kertoa yriksestäsi enemmänkin, sen toiminnasta, arvoista, osaamisesta ja historiasta? Sivuston rakenteen ja ulkoasun suunnittelun ja toteutuksen lisäksi autan sinua tuomaan yrityksestäsi esille juuri ne puolet, jotka vetoavat kohderyhmääsi. Jos haluat, voin auttaa myös sisällön (tekstit, kuvat) luomisessa.


Pohjamalli pk-yrityksen info-sivusta (sisältää yritys-esittelyn ja yhteystiedot):

Mallipohja


Esimerkki/malli pk-yrityksen laajemmasta sivustosta (sisältää mm. näyttävän kuvabannerin, yritys-esittelyn, tuote-/palvelu-kuvaukset ja ajankohtaiset artikkelit):

Mallisaitti


logot, logosuunnittelu

Logot

Yrityksen näkyvimpänä tunnisteena toimii logo, johon asiakas mielessään tuotteesi tai palvelusi yhdistää. Mietitään yhdessä millaisen vaikutelman yrityksesi logon tulisi luoda, ja millainen logo kuvastaisi sitä parhaiten.

mainospalvelut

Mainokset

Haluaisitko teettää yrityksellesi helposti jaettavan mainoskortin tai flyerin? Tarvitsetko tekijän laadukkaalle lehtimainokselle? Toteutan mainoksen valmiiden materiaalien pohjalta edullisesti ja nopeasti, tai luon mainoksen kokonaan alusta loppuun avaimet käteen-periaatteella.

käyntikortit

Käyntikortit

Käyntikortti on tehokas pakkaus. Se on kätevä tapa jakaa yhteystietosi potentiaaliselle asiakkaalle tai yhteistyökumppanille. Mutta sen lisäksi se on myös yrityksesi mainos minikoossa. Siksi huolella suunniteltu ja toteutettu käyntikortti on tärkeä osa yrityksesi markkinointia.

ux suunnittelu, käyttöliitymäsuunnittelu

Käyttöliittymäsuunnittelu

Jos yrityksesi kaipaa apua palvelun tai sovelluksen suunnittelussa, olen käytettävissä projektiluontoisena resurssina. Huolehdin että sovelluksesi toteutuksessa on huomioitu käyttäjän tarpeet ja käyttökokemus on miellyttävä.